Stravování v Chrudimské nemocnici

Odbor stravování a výživy Chrudimské nemocnice zajišťuje celodenní stravu pro pacienty nemocnice a poskytuje stravování také zaměstnancům, pracovníkům ostatních firem, sídlících v areálu nemocnice, a klientům Centra sociálních služeb a pomoci Chrudim. Struktura jídelníčku pro pacienty se řídí ordinací lékaře a platným dietním systémem. Plán jídelníčku provádí nutriční terapeut. Ten na vyžádání lékaře sestaví individuální dietu a poučí pacienta, jak se stravovat v domácím ošetření. Pokud nemá pacient vzhledem ke své diagnóze dietní omezení, má možnost výběru ze dvou teplých jídel, večeře jsou podávány studené. Výdej stravy pro zaměstnance a cizí strávníky probíhá v jídelně v I. patře nemocnice. Zaměstnanci mají možnost výběru ze tří teplých jídel a jednoho výběru studené kuchyně. K dispozici je také nabídka minutkové kuchyně umístěné v jídelně.

Kontakt:

Adéla Zachová
vedoucí
Tel. +420 469 653 238
Mobil: +420 606 726 391
 
Kamila Šedivá, Miloslava Lédlová, Mgr. Lucie Zindulková
nutriční terapeutky
Tel. +420 469 653 243 
 
vedoucí skladu potravin
Tel. +420 469 653 253
 

Provozní doba:

Denně: 5.00–14.30 hodin