Stravování v Pardubické nemocnice

Stravování pacientů a zaměstnanců Pardubické nemocnice je, stejně jako v ostatních zařízeních Nemocnice Pardubického kraje, zajištěno vlastním stravovacím provozem. Stravování pacientů se řídí dietním systémem vypracovaným nutričními terapeutkami, každý pacient dostává stravu odpovídající dietě naordinované lékařem. Na každé oddělení je ráno e-mailem zaslán aktuální jídelní lístek. Nadstandartní strava v nabídce není.

Bistro

Strávníci z řad veřejnosti mohou využít bistra provozovaného nemocnicí, které nabízí jídla připravená stravovacím provozem a další občerstvení.

Cena jídla pro strávníky z řad veřejnosti v bistru je 93 Kč za standardní jídlo bez polévky a 94 Kč za speciální nabídku smažené stravy bez polévky. Polévku lze koupit samostatně za 25Kč.

Otevírací doba bistra

  • Po– Pá: 7.00–17.00
  • So–Ne a svátky: 9.00–17.00

Kontakt

Iveta Dokoupilová
vedoucí stravovacího provozu
Tel. +420 467 439 444
Mobil: +420 777409988
 
Nutriční terapeuti:
Tel. +420 466 011 610